Categorieën

Kunnen wij je helpen?
We helpen je graag met je vraag. Kijk even of je hier een antwoord kunt vinden. Leen Bakker is telefonisch bereikbaar via 088 -78 60 200 (ma. t/m vr tussen 08.00 en 19.00 uur, za. tussen 09.00 en 17.00 uur en op 15% actiezondagen tussen 11.00 en 17.00 uur tegen lokaal tarief). Je kunt ons ook e-mailen via het contactformulier. Of een bericht sturen via Facebook of Twitter. Deel op social media je persoonlijke gegevens alleen via privéberichten.

Informatie betreffende hoog-, halfhoog, middenslaper uit de Hoppekids serie
Door een fout in ons systeem is een aantal producten uit de Hoppekids-serie op 29 en 30 juli een ‘online only’-aanbieding geworden en met onrealistisch hoge korting op onze website aangeboden. Dit was een kennelijke vergissing vanuit onze kant; het was nooit onze bedoeling van deze producten een aanbieding te maken en dus ook niet voor zo’n extreem lage prijs aan te bieden. Helaas was deze sprookjesachtige aanbieding dus te mooi om waar te zijn.

Wij hebben alle klanten die afgelopen weekend bij ons online een hoog- of halfhoog of middenslaper uit de Hoppekids-serie hebben besteld een persoonlijke mail gestuurd. Het overgrote deel van de betaalde bedragen is inmiddels teruggestort. Om de teleurgestelde kids tegemoet te komen hebben alle betrokkenen een persoonlijke korting ontvangen van 40% op alle hoog-, halfhoog en middenslapers uit ons online én in de winkelassortiment. Met dit assortiment gaat het vast lukken om het juiste bed voor de droomkamer alsnog te kiezen.

Klik hier voor de persverklaring
Aanmelden