Categorieën

Als smaken verschillen...

Wanneer je als koppel uiteenlopende woonsmaken hebt kan het inrichten van je huis een hele uitdaging zijn. Dus deden we een experiment met 4 stellen die het maar niet eens konden worden over hun interieur. We haalden ze uit hun comfortzone en lieten ze zelf hun ideale woonkamer samenstellen in een loods met ruime keuze uit de leukste Leen Bakker producten. Lukt het hen hun voorkeuren te combineren in een gezamenlijke stijl? Maak kennis met de stellen en oordeel zelf!

Bekijk hier de film

Daniël + Noëlla

Noëlla is gek op accessoires, terwijl voor Daniël een interieur juist praktisch moet zijn. Zij durft te experimenteren met kleur, terwijl hij daar zijn bedenkingen over heeft.

shop deze stijl >

Diëgo + Vincent

Diëgo houdt van een strak en wit interieur en is erg opgeruimd. Vincent brengt er graag wat meer kleur in en heeft een wat stoerdere, industriële smaak.

shop deze stijl >

Menno + Esther

Voor Menno moet de inrichting heel functioneel en stoer zijn. Als het aan hem ligt wordt de woonkamer een echte mancave. Maar dat laat Esther niet gebeuren. Zij houdt van licht, fris en passende accessoires.

shop deze stijl >

Severine + Robert

Severine heeft een landelijke, romantische smaak terwijl Robert houdt van modern met een koloniaal karakter. Hij pleit voor een leren bank, terwijl zij ook weleens wat anders wil proberen.

shop deze stijl >
Aanmelden